Veckan. helgen

Jag är ... eller har varit jätte sjuk-förkylning. Det är den som  gå på allt å alla (? nej inte på alla men ändå)  när vi är i höstens tider.  Jag blir sjukt ofta in i sjuk-förkylnings tider där det hösten kommer nära och tillslut är där. Sen är det helt okej. På hösten tänker jag förnya mitt liv. Jag är lite trött på mitt liv som den se ut idag.


Ja, det var lite kort´is om något allmät.


Idag var jag å tog kort på ett gammalt hus. Ingemars hus....
vi ska sälja det.
Här har vi de finaste natur bilder vid huset:


(Bilderna: Jag Själv.)
är man inne hos en scout  ( ja vad ska man säga? föredetta? ) ser man jo lite knopar (5:e bilden) ibland. 
Kan du göra nån knop?...

Sjukningen Anna

Jaha ja! det var det. Nu har jag nästan tappat rösten.. eller iaf så låter den inte som den oftast gör. Har så ont i halsen så jag till och med inte kan dricka. Så jag jobbar för full hals :P ( med att dricka )  med att få ner något  till magen.
Å feber åker upp å ner. Nyss var jag så kall så jag inte kunde sitta still, Har tusen tals kläder på mig. Och nu är jag varm som en ung, Och vill bara ta av mig allt.  Ja, att har hög feber är jo som det är.
image51- så här känner jag med.
(Bild: vet inte)Det var ett bra tag sen jag var så här sjuk. där jag var liten var jag ofta sjuk.. eller ja iaf hade ont i halsen.
Jag kunde har ont en hel månad utan att vara sjuk, å huvudvärk också för den delen. Det är nog mer spänning och trött och något annat som gjorde det tror ja..  jag vet inte.

Och nu blir det kallt igen för mig,,  
å jag inte orka att vara någonstans.

Jag vill Bara cyklar ifrån febern,
springa för livet,

Säga högt:
- Gå din väg! Du är inte välkommen. Jag har det jobbig som jag har det Utan dig. Kan du FATTA!

till den


elaka,


sega,


jobbiga,


sura,


envisa,


febern.


men nej tror det eller ej.


Den ge sig inte.
Den dra in mig i det eld varmaste elden!,
Den is kallaste isen!
Och ler med sin stora fula mun, så Jag kan se det.
och säger elakt:

- Hehe, Jag gör bara MITT Roliga Jobb. Och ingen Kan stoppa mig!! haha..
Skrattet blir höger och höger. Jag får hålla för mina öron
-AJ!!,Säger jag, där han slår med sin Stora Hand. Mitt i huvudet mitt. Så få jag världens huvudvärk. Som inte tänker släppa taget.
Den håller sig där stilla.
Dra i mitt huvud lite då å då för att jag INTE ska glömma honom. Jag vill Men den jobbar bara hårdare och hårdare....image52 - ankan? här, Se ut exakt som jag känner mig..
bild: vet ejefterord.
Ja som ni kanske har sett har jag lite stavfel/ fel ordval.  Men just nu orkar jag inte tänka på det. Så jag får hoppas att ni har förstående för detta. Så ska jag ändra där jag är på  friskt.
Jag tackar så mycket om Just nu har förstårende. Det skulle göra mig glad..

// Från en mycket mycket sjuk Anna.


 

Veckans låt.

I Lördags kväll kunde du se "Babben & co" ( KL: 20.30 gå även frya gånger efteråt . Sen en påminese om Svensson, Svensson kl 20.00 på lördag). 
En av gästerna var Sarah Dawn Finer. Och då tyckte jag att jag skulle köra hennes fina låt  "I Remember Love"  ( från Melodifestivalen )

Så varsågod och lyssnar.


Liknande inlägg