Födelsedag och Min lilla kärlek, del 2.

Jag är känd för att vara den som prata om min födelsedag redan en månad innan,  Skriva långa önskerlister, Jag vill har allt,Tycka att det är klar den bästa dan. Jag står i centrum.

Men Den här gången var det ej så. Jag ville inte tänka på min födelsedag, ville inte önskar mig något, Ville slukas ner i jorden, Ville inte att dag skulle komma. Att tiden skulle står stil. Okej jag hade en trevlig dag, Men det saknades en del av mitt hjärta, En del som hade varit död i ett år nu.

En del som var speciell, Den som står så nära mig, Hjälper mig på ett fint sätt, Vi hade roligt jag och den där andra av mitt hjärta, min lilla kärlek. Kärleken var inte liten den var så stor! men den som fick allt den här kärleken var så liten.

Första Födelsedan utan henne på 6-8år, Det Känns tyst och tomt. Jag drömmer om dig, kan höra dig kan t.o.m se dig. Min händer vill ta upp dig i knätt sitta och mysa, ge dig vatten eller ge dig något att äta, ge dig alla kärlek.


Jag var förstörd, helt förstörd. Jag tyckte inte det var roligt att leva, kände mig ensam i ett rum med en massa folk.
åkte oftas upp till en skog och tänkte och var ledsen. Jag hade en kris.

Så här efter hennes död, Känns det okej, Men det gör ont, Mitt liv kommer aldrig blev som det då var. iaf inte på med henne. Och hon kommer leva kvar i mig och även på mig.. men det blir senare detta år hoppas ja.

Det var nån som tog upp mig när jag var där nere, ett tag Och då var jag lycklig, Men nu sitter jag i mellan "lyckligheten" och "nereheten" ...och jobba för att lycklighetens dörrar ska öppna sig.
För nu orka jag inte med det här!! att står så länge på samma trappsteg, Jag vill upp! och jag tänker ta dig med mig min lilla kärlek för du betyder mer för mig än vad kanske folk tror.

 

Har du inte läst Min lilla kärlek, död... ?

Och på det inlägget  var mina sista ord.. och det kommer blir så nu också:

Som avslutning på inlägget
blir de 3 orden:

JAG ÄLSKADE DIG!

Fredags nöje..

Jajaja, en dag efter som vanligt.

Men titta nu på Elsa 5år,  Talang 2008
Hon rocka med rockringar och vad gör hon???  


Hon hoppa, gå, sitter på knän m.m
Helt galet! hur svårt är inte det??

Liknande inlägg