Ett litet blogg-lov!?

Jag har haft den här bloggen sen 2007, tänkarna går runt att min blogg måste få en förnyelse, en helt ny bloggdesign exakt som jag vill ha det som jag har tänkt ut i månade men tyvärr inte kunnat göra detta eftersom jag inte har jätte mycket kunskaper i detta. Ska kanske be nån göra allt åt mig? Även om jag tycker det är roligt att lära mig mer inom detta område. 

Jag har länge tänkt vad jag vill får ut av min blogg? vill jag använda det som nån typ av dagbok eller något annat? kanske påminna er om bra filmer och tvprogram? eller varit man kan hittar bra ekologisk och rättvisemärk mat? eller min väg till mitt drömyrke? eller hur man lyckas stava fel i varje inlägg? eller blir en träningsblogg? Eller hur jävligt det är att vara arbetslös igen? eller ska jag ta tillbaka min gamla som jag hade innan alltidanna-blogg tiden?

Frågorna är många, svaren får? Men en sak är säkert ska jag hitta tillbaka till glädje till att blogg behövs nya idéer, nya tag. 

Till er som läser min blogg. Jag hoppas att ni kan har tålamod med denna blogg, ni kommer var de första som får veta svaren om vad bloggens framtid är och kanske höra om nya framsteg i mitt liv. 

Men ni kan nog räkna med att "Veckans", lite "melodifestival" och tips kommer komma upp på bloggen ibland.

Glöm inte att Ta hand om dig!

Liknande inlägg