Recension:Harry Potter och dödsrelikerna-Del 2

Blid: Sciencefictionbloggen.se

Hej då Harry Potter. Vi kommer nog ses nån mer gång på bion sen flyttar du in i ett tusentals vardagsrum. Men längtan till en ny film är nu över, vilket ge en tom känsla för många av oss.

Så vad tyckte just jag om filmen då??
Självklart tyckte jag det var skitbra! Visst saknar jag lite i boken men sån har man ju lärt sig att så är det.
Ja, eftersom det inte är så många som har sett den så tänker då inte jag säga allt för mycket. Om ni som jag har läst alla böckerna så vet ni jo oftast vad som händer i alla fall men hur det ser ut i era huvud stanna där. Vi får istället se hur det se ut i David Yates ögon men det är inte så dåligt det heller.

Tyckte du om de andra Harry Potter filmerna så ska du så klart gå och se den här också, om inte hoppa över denna film. Se någon annan film istället på bio och hyr den(om du känner ett "måste" i alla fall) när den är ute så att du inte skapar en dålig stämning på bion.

Mitt personliga betyg till filmen är:
Ja vad tror du?
Full pott 5 av 5 (visst trodde du det!)

Tänkte berätta till hur det gick till när jag och Cissi var på specialvisningen av Harry Potter som skulle startar en minut efter midnatt den 13Juli.
Cissi kom och hämtade mig med bil kvällen/natten den 12Juli. Innan var det lite teknik fel, jag är glad över att vi bokade rätt sal. Den andra (de hade de två stora salarna till specialvisningen) fick byta sal till två små. Sen var det tävling med frågor och även priser till de som hade kläd ut sig. Jag gillar att gå på såna här specialvisning inte bara för att vara först med något eller att hoppas på vinst utan för att det blir en sån underbar stämming.
Sen kom det faktiskt en kille men en dålig raggningsrepliker "vad exakt står det på din tröja?" och en helig gammal "hur mycket är klockan?" efter att har stått och tittat en massa. Detta tyckte vi var lite smått roligt(på tal om ingenting).

Liknande inlägg