Tidningstips!


Från den 1/9 -2011 har jag prenumerat på Fitness Magazine. Innan köpte jag den lite då och då, efter blev det varje nummer. Vilket blir dyrt! För det är billigare att prenumerera på en tidning som man köper varje nummer. Sen är det underbart att får tidningen hem i brevlåtan, som prenumeration får man alltid tidningen innan den kommerut i affärerna. 

Just senaste majnummert ser ut så här:
Bild på majnummert år 2012
För er som känner mig vet att jag gillar blått vilket gjorde just detta nummer mer kärleksfullt.
:D
Tjejen är Pt-Fia

Tips till er som gillar, vill lära sig mer om hälsa m.m. Om denna tidningen!
Du får träningsinspiration, tips, kunskap om tränning och kost och andra intressanta saker
Prenumerera!

Just detta nummer handlar om detta:

December den 2011 läste jag i en blogg på Fitness Magazine hemsida om att Jarkko Kortelainen ville komma ifrom efter jul och utmanade sina läsare om att träna 30 timmar på 30dagar. Det blev starten för Fitnessfighten.
Jag kommer ihåg när jag läste om att det ville har tips om ett namn för förtaget, det blev World of shape. Sen har det ökat med människor som har utmanat sig själv, Kick-Start som är som Fitnessfighten men utan tävling och även Run 4 Fun som är mer fokus på löpning och förbättra din löpteknik.


Mitt Mål, Mina drömmar:
Detta mina kära läsare är det första jag vill göra när jag har råd eller få min första lön. Nu är det inte så dyrt kosta bara 495:- men är för mycket för en som bara har pluggat och varit arbetslös. Med andra ord en som inte har råd.